За фирмата

"И 56" ЕООД е първата фирма в България, специализирала се във внос и продажба на видеорегистратори (камери за автомобили), екстремни камери и интеркоми за мотоциклети и велосипеди.
Основните ни приоритети са високото качество на продуктите, пълната информираност на клиентите, вежливото обслужване и 100 процентовата коректност.
Ние сме официални партньори и вносители за България на едни от най-добрите световни производители като Sena, DOD, Lukas, Vicovation и други.
Важно е да се отбележи, че никога не искаме да продаваме на клиентите си на всяка цена. Правим това само и когато те са убедени, че избраният от тях продукт наистина ще върши нужната работа.
Никога не предлагаме артикули, които не сме тествали лично поне в рамките на месец. Това ни позволява да поддържаме асортимент с доказано качество, функционалност и надеждност. Благодарение на тази практика, процентът на рекламации е нищожен, което осигурява на клиентите ни спокойствие и удоволствие от ползването на техните устройства.

Гордеем се с факта, че първи въведохме меню на български език в редица модели видеорегистратори за да бъдат продуктите ни максимално лесни и приятни за използване от техните притежатели.
От месец март 2014г. изградихме и собствена видеогалерия, в която всички ние да споделяме ежедневни клипове от българските пътища. Често организираме конкурси с атрактивни награди за най-интересен видеоклип или снимка. Всички наши победители задължително получават наградите си. Нещо повече, за да дадем възможност на всеки един участник да спечели въведохме правило, указващо че първенецът няма право да получи награда в следващата игра. По този начин успяваме да направим повече клиенти щастливи и се надяваме заедно да изградим галерията на България!
От 15.01.2013г. работи и новият ни представителен офис и шоурум в гр. София с адрес  ул. "Златовръх" №51, като работното му време е от понеделник до петък, от 09ч до 17ч.

В него може да намерите и тествате всички продукти, които предлага електронният ни магазин напълно безплатно!

Телефоните за контакт са  024446942, 0893565960, 0885146406 и 0888216942.

Карта на представителният ни магазин и офис можете да намерите ТУК.


Пълна информация за фирмата:

"И 56" ЕООД
Адрес: гр. София, ул. "Стоян Михайловски" №32
ЕИК: BG201086997
МОЛ: Иван Шопов
Телефон за контакт: 0888216942

"И 56" ЕООД е регистрирана в Регистъра на администраторите на лични данни под номер 407556.

Забележка:
Всички цени в нашия сайт са с включен ДДС!

За контакти с "Комисия за защита на потребителите", моля използвайте ТАЗИ връзка.