Работно време
Покажи:
Подреждане:
За камери

Принадлежности за камери

Покупката само на видеокамера не винаги покрива всички нужди на потребителя си. Доста често и по-късно, той се сеща за важни и със сугирност належащи неща, които е пропуснал при първоначалната си поръчка. Най-често първият пропуск е Микро SD картата, на която се съхраняват Вашите записи. Преди да я изберете е важно да проучите какъв максимален обем може да използвате с Вашия продукт и от какъв клас. Веднага след нея идва и четецът за SD карти. Чрез него може да свалите желаната информация директно на компютъра си, след което да я редактирате, споделяте и така нататък. Някои модели изискват и отделен GPS приемник, който се купува допълнително. В тази секция ще намерите модули за всички продукти, които поддържат подобно позициониране. Като допълнение ще откриете и CPL филтри, както и енергозащитни захранвания, които със сигурност ще допълнят функционалността на уреда Ви. Феновете на спортните камери могат да закупят влагозащитни калъфи, стойки за захващане, допълнителни батерии и изобщо всичко, което би им се наложило да ползват по време на техните преживявания. Счупихте стойката или зарядното на камерата ви вече не работи? Не се притеснявайте, като сериозен вносител и търговец ние сме се погрижили да имаме на склад всички поддържащи елементи. По този начин никога Вашата покупка няма да бъде поредната неизползваема вещ заради липсата на резервни части.
 SD карта, Class 6, 4GB Среден клас карта, подходяща за непретенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Сравнително малко памет за видеозаписи. ..
10,20лв
HDMI кабел за връзка на камера за автомобил с телевизор.  ..
12,00лв
Микро USB кабел за връзка на камера за автомобил с компютър.  ..
12,00лв
Мини USB кабел за връзка на камера за автомобил с компютър.  ..
12,00лв
Зарядното устройство работи  през адаптор за запалката на автомобила. Подходящо е за всички модели от серията NDVR. ..
15,00лв
Вакуумна стойка за видеорегистратор DELCAMAUTO - X8000. Материал - пластмаса. ..
15,00лв
Стойка за закрепване към кормило на DELCAMEX - RD32. Материал - пластмаса. ..
15,00лв
Чрез този четец за Микро SD карти можете бързо и лесно да запазите нужната Ви информация на Вашия компютър.  USB 2.0. е с достатъчно бърз обмен на информация между компютъра и картата, така че да не Ви се налага да чакате дълго. ..
16,00лв
Стойката позволява закрепване на екстремна камера върху челното стъкло на автомобил или тавана му. Този модел е подходящ за: ​DELCAMEX - AT81 ​DELCAMEX - F9 ​DELCAMEX - F10 ..
18,00лв
Микро SD карта, Class 10, 8GB Висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Сравнително малко памет за видеозаписи, но достатъчна за съхранение на снимки.  Към нея е включен и преход към SD карта! ..
21,00лв
Най-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Среден обем за съхраняване на записи. Към нея е включен и преход към SD карта! ..
28,00лв
Външен GPS модул с преход за DOD VRH-3. Чрез този модул ще получите показания за скорост и географско местоположение. Внимание! Модулът е съвместим само с DOD VRH-3! ..
30,00лв
На база 1 отзива.
Вакуумна стойка за RoadHawk HD. Материал - пластмаса. ..
49,00лв
Бърз преглед Lukas LK-290 Ви позволява за извършвате видеозаписи и при паркиран автомобил. Той разполага с интелигентно и програмируемо от Вас решение, чрез което ще преустанови работата на камерата за да Ви спести главоболия със запалзването. Може да зададете време, след което камерата да се изключи или напрежение на акумулатора, под което тя да не работи. По този начин акумулатора Ви ще бъде..
56,00лв
Подходящ продукт за използване с GARMIN VIRD и GARMIN VIRD ELITE...
86,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия