Работно време
Покажи:
Подреждане:
SD карти
 SD карта, Class 6, 4GBСреден клас карта, подходяща за непретенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора.Сравнително малко памет за видеозаписи. ..
10,20лв
Микро SD карта, Class 10, 8GBВисок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора.Сравнително малко памет за видеозаписи, но достатъчна за съхранение на снимки. Към нея е включен и преход към SD карта! ..
21,00лв
Най-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора.Среден обем за съхраняване на записи.Към нея е включен и преход към SD карта! ..
28,00лв
Микро SD карта, Class 10, 32GBНай-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора.Максимален обем за съхраняване на записи.Към нея е включен и преход към SD карта! ..
44,00лв
Микро SD карта, Class 10, 64GBНай-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора.Максимален обем за съхраняване на записи.Към нея е включен и преход към SD карта! ..
66,60лв
Микро SD карта, Class 10, 128GBНай-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора.Максимален обем за съхраняване на записи.Към нея е включен и преход към SD карта! ..
200,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия