ALLTIMECAMS

Специално за нашите клиенти, създадохме система за видеонаблюдение на живо. Наш доверен партньор окомплектова висококачествени компоненти, които гарантират безпроблемна и продължителна употреба. Държим да отбележим, че компромис с качеството не е правен по никакъв повод! Привърженици сме на идеята, че нашите сънародници заслужават само най-доброто!
Покажи:
Ред:
Бърз преглед: Тестовия комплект включва ALLTIMECAMS-10043GHDD, до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник, Хард диск (HDD) и 3G Data SIM карта. Ще създадем за Вас специален демонстрационен профил в системата ни, чрез който ще може да наблюдавате в реално време Вашето МПС. Достатъчно е да инсталирате приложението на Вашия мобилен телефон, таблет или компютър за да ..
20,00лв
Бърз преглед: Тестовия комплект включва ALLTIMECAMS-10043GSD, до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник, SD карта с обем от 32GB и 3G Data SIM карта. Ще създадем за Вас специален демонстрационен профил в системата ни, чрез който ще може да наблюдавате в реално време Вашето МПС. Достатъчно е да инсталирате приложението на Вашия мобилен телефон, таблет или компютър..
20,00лв
Бърз преглед: Абонаментът за нашите сървъри е важна част от Вашата система за видеонаблюдение на живо. Без тях е практически невъзможно да получите образ в реално време. Ние ще Ви осигурим денонощен достъп, сигурно съхранение на Вашите записи и маршрути. Цената се определя в зависимост от предплатения от Вас период. Моля, изберете желан от Вас срок, като не забравяте, че показаната цена е за..
30,00лв
Бърз преглед: Кабел за свързване на външна камера с устройство на ALLTIMECAMS. Дължина - 3 метра. ..
55,00лв
Бърз преглед: Кабел за свързване на външна камера с устройство на ALLTIMECAMS. Дължина - 6.2 метра. ..
59,00лв
Бърз преглед: Кабел за свързване на външна камера с устройство на ALLTIMECAMS. Дължина - 9 метра...
77,00лв
Бърз преглед: С еднократно натискане на бутона ще създадете "авариен запис", който няма да бъде автоматично изтрит. Функцията му е особено полезна при аварии, опасни ситуации и ПТП...
103,00лв
Бърз преглед: Монтажът се извършва от наш специалист и е напълно съобразен с индивидуалността на автомобила. Моля, при специфични изисквания или уточнения на Вашият автопарк да се свържете с нас. ..
150,00лв
Бърз преглед: Външен GPS модул за система за видеонаблюдение. Чрез него ще получите показания за скорост и географско местоположение върху записа, както и ще можете да проследите маршрута на превозното средство.   ..
170,00лв
Бърз преглед: Монтажът се извършва от наш специалист и е напълно съобразен с индивидуалността на Вашето превозно средство. Моля, при специфични изисквания или уточнения на Вашият автопарк да се свържете с нас. ..
170,00лв
Бърз преглед: Монтажът се извършва от наш специалист и е напълно съобразен с индивидуалността на Вашето транспортно средство. Моля, при специфични изисквания или уточнения на Вашият автопарк да се свържете с нас. ..
240,00лв
Бърз преглед: Този модел камера е изключително подходящ за монтиране в шофьорската кабина или купето на автомобила. Разполага с вграден микрофон, записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD) и е миниатюрна по размер. Широкият ъгъл на виждане е напълно достатъчен за да обхване пътя пред автомобила или конкретният отсек, към който сте я насочили. ..
300,00лв
Бърз преглед: Камерата е подходяща за заснемане на широки пространства. Особено практична е за наблюдение на поток от пътници в транспортно средство, товарен отсек или голяма шофьорска кабина. В нея е вграден микрофон, записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD). Широкият ъгъл на виждане е напълно достатъчен за да обхване голямо пространство в посоката, към която е насочена...
300,00лв
Бърз преглед: Изключително преимущество при този модел е водонепромокаемостта. Това прави камерата особено подходяща за наблюдение в запрашени и външни пространства. В болшинството от случаите се използва за наблюдение на външни резервоари, товаро-разтоварна дейност и други. Поради защитата от влага не разполага с вграден микрофон, но записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD)...
300,00лв
Бърз преглед: Този модел е създаден за заснемане при всякакви условия (картина и звук). Снабден е с вграден микрофон и инфрачервени диоди, като съществременно е влаго и прахозащитен. Това прави камерата особено подходяща за външно наблюдение при всякакви условия. В болшинството от случаите се използва за наблюдение на външни резервоари, вхоид/изход при превоз на хора, товаро-разтоварна дейност и..
300,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия