DOD

DOD са тайвански производител на камери за автомобили и се радват на наистина сериозна популярност в световен мащаб. Известни са с високите си стандарти и постоянното развитие на продуктите си.
Покажи:
Ред:
Посочената цена е за 1 ден и включва: Камера за автомобил DOD - LS460W; Пълна окомплектовка; 1бр. Микро SD карта, клас 10, 16GB, достатъчна за близо 5 часа непрекъснат запис; 1бр. упътване за експлоатация. След като направите поръчка, в профила си ще намерите договор за наем в електронен формат. Ако желаете, може да го разпечатате и попълните. Когато получавате наетият продук..
17,00лв
Външен GPS модул с преход за DOD VRH-3. Чрез този модул ще получите показания за скорост и географско местоположение. Внимание! Модулът е съвместим само с DOD VRH-3! ..
30,00лв
На база 1 отзива.
Бърз преглед Този продукт е от ниската ценова гама на DOD. Въпреки това, той Ви притежава чудесни характеристики и няма да Ви разочарова. Характерното при него е, че заснема с максимална резолюция от 1440x1080,15fps и притежава всички основни атрибути на видеорегистратор. От 03.04.2014г. благодарение на съвместната ни работа с производителя е налично и меню на български език! В описани..
141,00лв
На база 4 отзива.
Бърз преглед VRH3  е сравнително ново попълнение камера в семейството на DOD. Използваната 6G стъклена леща и максималната HD резолюция от 1920х1080,30fps го правят добър спътник във Вашия автомобил. В комплекта НЕ Е включена външна GPS антена, чрез която видеорегистратора установява местоположението Ви. Нея може да закупите отделно, като я добавите като опция или чрез директна..
210,00лв
На база 5 отзива.
Бърз преглед F980LS  е от средния ценови клас на DOD. Характерно за тази камера е екрана, който може да се отваря до 90° и обектива, чиято посока може да бъде променяна до 90° спрямо хоризонталната ос. Тя е с 6G стъклена леща и извършва видеозаписи с максимална резолюция от 1920х1080,30fps, Full HD.  Липсата на GPS  е предимство за тези, които искат да го използват и като фото..
248,00лв
На база 1 отзива.
Бърз преглед DOD - LS400W е "по-малкият брат" на топ модела на тайванските производители - LS430W. При него ще намерите най-важните функции на видеорегистратор - автоматичен старт на записа, регулируем G-сензор, 6G стъклена леща и заснемане с Full HD резолюция. От 14.03.2014г. благодарение на съвместната ни работа с производителя е налично и меню на български език! Въпреки липсата на..
262,00лв
На база 9 отзива.
     FULL HD РЕЗОЛЮЦИЯ И WDR!     МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!      2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!     ЛЕСЕН МОНТАЖ!   Бърз преглед RX7W  е последния продукт на тайванската фирма "DOD". С изключително стилен и ултратънък дизайн, той съчетава функциите на огледало и камера за автомобил. Не е за подценяване факта, че ..
262,00лв
На база 14 отзива.
Бърз преглед DOD - IS200W е от последното попълнение на тайванските производители. Разбира се, както при останалите модели, така и при този ще намерите меню на български език! Освен най-важните функции на видеорегистратор - автоматичен старт на записа, регулируем G-сензор, 6G стъклена леща и заснемане с Full HD резолюция, при него ще намерите и особено полезните автоматично ISO рег..
311,00лв
На база 7 отзива.
Бърз преглед RX7W+ е еволюцията на типичното за DOD стилно огледало с камера (RX7W). Като основна разлика може да се отбележи наличието на външен GPS приемник, чрез който на записа ще се отразяват както географските Ви координати, така и Вашата скорост. Разбира се, проследяването на маршрута в реално за записа време също е възможно. Широкият ъгъл на виждане (140°), WDR технологията и Full HD (1..
341,00лв
На база 3 отзива.
Бърз преглед LS430W е един от доказалите се във времето видеорегистратори на тайванската фирма "DOD". Той притежава всички необходими функции на видеорегистратор - регулируем G-сензор, GPS, 6G стъклена леща и заснемане с Full HD резолюция. От 17.03.2014г. благодарение на съвместната ни работа с производителя е налично и меню на български език! Като допълнителни опции са въведени и преду..
351,00лв
На база 17 отзива.
Бърз преглед LS460W е от последното попълнение на тайванската фирма "DOD", а благодарение на чудесното ни сътрудничество е и с меню на български език! При модела се използва SONY сензор, който съчетан с WDR технологията, Ви осигурява наистина кристално качество при всякакво осветление. LS460W поддържа ISO стойности до 3200 и засега е единствената камера за автомобил, която го предл..
426,00лв
На база 6 отзива.
Бърз преглед RX8 е последната еволюция на типичното за DOD стилно огледало с камера и GPS (RX7W+). За разлика от предшествениците си RX8W разполага с вграден GPS, екранът е осезателно по-голям, а обективът е увеличен с 60%. Бутоните са лазерно гравирани и както винаги при огледалата, RX8W е покрит с антирефлекторно покритие против заслепяване от движещите се отзад автомобили. Широкият..
442,00лв
На база 4 отзива.
Бърз преглед DOO RX400W е поредното нововъведение с визията и функциите на огледало. Както и при останалите модели, то е покрито с антирефлекторно покритие, което не позволява да бъдете заслепени от автомобилите отзад. Бутоните са лазерно гравирани, а камерата е изключително тънка - само 1см в ширина. RX400W се отличава и с абсолютно нова функция за този тип камери, а именно - възможност з..
475,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед LS470W се появи на световните пазари в началото на 2016г. като поредното доказателство за иновативността и стремежа към съвършенство на DOD. При модела се използва SONY сензор, който съчетан с WDR технологията, Ви осигурява наистина кристално качество при всякакво осветление. LS470W поддържа ISO стойности до 12800 и засега DOD е единственият производител, който го..
489,00лв
Бърз преглед LS470W+ е отговорът на DOD към шофьорите, които искат да заснемат не само по време на движение, но и при паркиран автомобил с цел самоохрана. Освен добавената паркинг функция, която автоматично стартира запис при засичане на движение, когато автомобилът е в покой (повече от 10 мин., засечен чрез GPS позициониране), производителите са внедрили батерия с почти три пъти по-гол..
498,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия