Работно време
Покажи:
Подреждане:
Екстремни камери

Спортни камери за каска

В 21 век почти няма човек, който да не практикува екстремен спорт или да не е опитал усещането от сериозна доза адреналин. Няма нищо по-хубаво от това, тези моменти да бъдат запечатани с високо качество и непосредствено от мястото на събитието. Това е и целта на камерите за екстремен спорт, които се грижат за запазването на Вашите преживявания. Извън конкретното определение, тези продукти намират приложение и в ежедневната употреба. Може да карате колело, мотор или скейтборд като същевременно заснемате Вашата тренировка, разходка или забавление. Защо не и да скочите с парашут, бънджи или просто да покарате сърф? Преди да преминете към покупка е нужно да направите правилна преценка за възможностите на Вашата бъдеща придобивка. На първо място се информирайте дали ще отговори на спецификата на Вашия спорт. Ако практикувате планинско колоездене например, ще Ви е необходима камера, която бързо да реагира на промените в светлината, да бъде влагозащитена в случай на валеж, а качеството на картината трябва да бъде на ниво. За хората, които обичат да се гмуркат, основен приоритет е възможността да я използват под вода, като в зависимост от желаната от тях дълбочина трябва да се ориентират към максимална защита. С две думи – за да Ви служи един уред добре е важно да прецените всичките му качества и възможности преди да го пуснете в експлоатация. Ако той не отговаря на Вашите очаквания, просто преминете към следващият, който вероятно ще ги покрие. Факторите, които са решаващи са както резолюцията, така и защитата на камерата, максималния обем памет, с който може да работи, и не на последно място - издръжливостта на батерията. Вече на пазара са налични и модели с вграден GPS, който освен че отчита моментната Ви скорост и местоположение, може софтуерно да стартира записа или да го прекратява. Имайте предвид, че подобна екстра значително понижава живота на батерията и максималното времетраене за записване ще бъде намалено.
 
Бърз преглед:HP AC-100 е камера за екстремен спорт от най-ниския клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 120°. Особеност е вграденият "touch screen", чрез който може да настройвате камерата съгласно Вашите изисквания. В окомплектовката ще намерите богат набор от захващания, благодарение на които може да я закрепите ле..
240,00лв
Бърз преглед:Sena Prism Tube е бюджетно предложение, но същевременно предлага възможности, които малко продукти на пазара ще Ви осигурят. Записва с Full HD качество, като разполага с вътрешен и външен микрофон. Външният микрофон дава възможност гласът Ви да бъде записан заедно с видеозаписа, при това с брилянтно качество. Стартирането на видеозапис е изключително лесно и става само с едно дв..
280,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед:HP AC-150 е продукт от средният ценови клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, с ъгъл на заснемане от 142°. Размерите и са минимални, което определено е плюс, когато трябва да бъде закрепена без присъствието и да Ви пречи. В комплекта е включен сериозен набор от приспособления за захващане, благодарение на които няма д..
320,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия