Работно време
Покажи:
Подреждане:
За подводни спортове

Подводни камери за снимане

Гмуркали ли сте се вече? Ако не сте, то горещо Ви препоръчваме да опитате от удоволствието, което Ви предлага природата под водата. Разбира се, видяното не трябва да остане само като избледняващ спомен, а трябва да е трайно запазено по подобаващ начин. За постигането на тази цел ще Ви помогнат камерите за подводни спортове, които са специално пригодени за създаване на видеозаписи под вода. На първо място е важно да прецените до каква дълбочина бихте искали да заснемете. Ако тя надвишава 15-20 метра ще трябва да се насочите към камера, която е с допълнителен предпазен калъф, който я защитава от проникването на вода. Втората по важност характеристика е резолюцията, с която ще заснемате. Нашето мнение е, че красотата, която виждат очите Ви, със сигурност заслужава HD качество (1280x720, 720p) или още по-добре- Full HD (1920x1080, 1080p). Само то ще пресъздаде пълноцветната картина, която се е разгърнала пред Вас, при това с контрастни цветове е ясни детайли. За съжаление при камерите, заснемащи с ниска резолюция подобен ефект не е възможен. Затова и сме се постарали да Ви предложим само висококачествени продукти от надеждни производители, които ще отговорят и на най-смелите Ви претенции. Не забравяйте да помислите и за захващането. При подводните спортове, както и при карането на сърф, водни ски и други подобни, най-често се използва закрепването на китката на ръката. По този начин бързо, лесно и точно може да насочите обектива в желаната от Вас посока. При гмуркане обикновено едната ръка сочи напред и така ще съчетаете удоволствието от преживяното с едни наистина чудесни кадри от гледката пред Вас. Вградените батерии ще Ви осигурят време за запис до 1-2 часа (в зависимост от резолюцията), което е напълно достатъчно за едно екстремно преживяване.
Бърз преглед: HP AC-100 е камера за екстремен спорт от най-ниския клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 120°. Особеност е вграденият "touch screen", чрез който може да настройвате камерата съгласно Вашите изисквания. В окомплектовката ще намерите богат набор от захващания, благодарение на които може да я закрепите ле..
240,00лв
Бърз преглед: HP AC-150 е продукт от средният ценови клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, с ъгъл на заснемане от 142°. Размерите и са минимални, което определено е плюс, когато трябва да бъде закрепена без присъствието и да Ви пречи. В комплекта е включен сериозен набор от приспособления за захващане, благодарение на които няма д..
320,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия