Работно време
Покажи:
Подреждане:
За въздушни спортове

За въздушни спортове

Скачате с парашут или бънджи, летите със самолет или планер? Ако отговорът Ви е „Да”, то сте попаднали на правилното място за да намерите най-добрата камера за въздушен спорт. Подобни екстремни преживявания привличат все повече привърженици в България. Най-масово се практикува бънджи скок, но и останалите варианти на адреналин във въздуха не са за подценяване. Преди да пристъпите към избор на нова камера, която да заснеме Вашите преживявания е важно да отбележите характерните изисквания на Вашия спорт. Непременно трябва да уточните захващането и, например – на тръба (при парапланер), на китка (при бънджи скок), на главата (при скок с парашут) и така нататък. Устройството трябва да е здраво закрепено към избраната от Вас точка и да е сравнително неподвижно. Само при тези условия ще имате стабилна и добра картина, лишена от прекъсвания и загубени кадри. На второ място следва да се ориентирате към резолюцията на запис. Винаги препоръката ни е да ползвате максимално високотехнологичен продукт, който да заснема с HD или Full HD резолюция. За пората, които предпочитат изразяването в пиксели, това съответно са 1280 x 720p (720P) и 1920 x 1080 (10180P). Не е за пренебрегване и броя кадри в секунда, които камерата може да заснеме. Минимума за подобно снимане е 30 fps (30 frames per second), тоест 30 кадъра в секунда. При подобна скорост на заснемане вероятността да загубите кадър и картината да е насечена се свежда до минимум. За най-претенциозните ще препоръчаме 60fps (60 кадъра в секунда), които ще позволят възпроизвеждане на забавен кадър (slow motion). Подобен прийом е особено ефектен, когато става въпрос за рекламен клип. Ако съществува възможност да практикувате Вашия спорт при лоши метеорологични условия, непременно потърсете продукт, който е влагозащитен. Батерия, с капацитет осигуряващ  1 час запис е напълно достатъчна, а на това изискване отговарят почти всички модели камери.
Бърз преглед: HP AC-100 е камера за екстремен спорт от най-ниския клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 120°. Особеност е вграденият "touch screen", чрез който може да настройвате камерата съгласно Вашите изисквания. В окомплектовката ще намерите богат набор от захващания, благодарение на които може да я закрепите ле..
240,00лв
Бърз преглед: Sena Prism Tube е бюджетно предложение, но същевременно предлага възможности, които малко продукти на пазара ще Ви осигурят. Записва с Full HD качество, като разполага с вътрешен и външен микрофон. Външният микрофон дава възможност гласът Ви да бъде записан заедно с видеозаписа, при това с брилянтно качество. Стартирането на видеозапис е изключително лесно и става само с едно дв..
280,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед: HP AC-150 е продукт от средният ценови клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, с ъгъл на заснемане от 142°. Размерите и са минимални, което определено е плюс, когато трябва да бъде закрепена без присъствието и да Ви пречи. В комплекта е включен сериозен набор от приспособления за захващане, благодарение на които няма д..
320,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия