Работно време
Покажи:
Подреждане:
За зимни спортове

Мини камери за ски

България винаги е предлагала добри възможности за любителите на зимни спортове. Наистина, доста от тях предпочитат дестинации като Италия и Австрия, но не са малко почитателите и на родните писти. Започвайки с децата с шейни, стигаме до добре подготвени ски писти, сравнително добри условия за сноуборд (snowboard), моторни шейни и други. Без значение е за кое от всички тези неща сте се подготвили, ако нямате подходящата камера, с която да запазите приятните емоции по време на Вашия излет. Добрите и специализирани производители вече предлагат ски очила с вградена камера, която заснема с 1280 x 720 (720p) HD качество. Като допълнение наскоро на пазара се появиха варианти на слънчеви очила, при които обектива се намира точно в средата им. Еволюцията на модела добави и вграден MP3 плейър и слушалки, така че Вашето спускане да не бъде лишено от любимата Ви музика. При всички тях, качеството на запис е на високо ниво, заслепяването от снега е сведено до минимум, а батерията е достатъчна да поеме изживяване от 40 минути до 1 час. Важно е да отбележите, че ако предпочитате наистина сериозните предизвикателства слънчевите очила не са за Вас. В този случай бихме Ви препоръчали екстремна камера, която да е влагозащитена и удароустойчива, така че и при сериозни падания да остане невредима. За любителите на снимането с телефон сме добавили и защитен калъф за iPhone 5, чрез който може да извършвате видеозапис без да се притеснявате за цялостта на апарата или намокрянето му. Ако скоростта на спускане е висока, не забравяйте да се информирате доколко шума от насрещния вятър ще заглуши останалите околни звуци.
Бърз преглед:HP AC-100 е камера за екстремен спорт от най-ниския клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 120°. Особеност е вграденият "touch screen", чрез който може да настройвате камерата съгласно Вашите изисквания. В окомплектовката ще намерите богат набор от захващания, благодарение на които може да я закрепите ле..
240,00лв
Бърз преглед:Sena Prism Tube е бюджетно предложение, но същевременно предлага възможности, които малко продукти на пазара ще Ви осигурят. Записва с Full HD качество, като разполага с вътрешен и външен микрофон. Външният микрофон дава възможност гласът Ви да бъде записан заедно с видеозаписа, при това с брилянтно качество. Стартирането на видеозапис е изключително лесно и става само с едно дв..
280,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед:HP AC-150 е продукт от средният ценови клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, с ъгъл на заснемане от 142°. Размерите и са минимални, което определено е плюс, когато трябва да бъде закрепена без присъствието и да Ви пречи. В комплекта е включен сериозен набор от приспособления за захващане, благодарение на които няма д..
320,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия