Работно време
Покажи:
Подреждане:
Софтуер

Полезен софтуер

В тази секция сме подготвили за Вас редица полезни програми и приложения. В раздела за видеоплейъри ще откриете безплатен софтуер за визуализиране на Вашите записи. При програмите за обработка ще откриете програми, чрез които може да редактирате видеозаписите си, да добавяте субтитри, да режете парче от записа, да промените звука и много, много други. Не забравяйте да посетите и категорията за кодеци. Без тях е твърде вероятно много от видеата да не могат да бъдат визуализирани, без значение какъв плейър ползвате. За притежателите на интеркоми сме подготвили актуалният софтуер на Sena, чрез който бързо може да настроите устройството си директно от компютър. Не на последно място за собствениците на антирадарни устройства сме актуализирали последната версия на картите за тях, на които са отбелязани всички камери за скорост, опасни кръстовища и ленти за видеонаблюдение. Записването на софтуера на Вашия компютър става с едно натискане на бутона, като единственото условие е да сте регистриран потребител. Ако все още нямате регистрация, не се притеснявайте – може да го направите за не повече от 2 минути. Това ще Ви осигури достъп не само до раздела за полезен софтуер, но и до коментари в нашата видеогалерия с опция за добавяне на клипове.
Програма за увеличаване нивото на звука на аудио и видеофайлове (до 1000%). За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Програма за изрязване на част от клип в AVI формат. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Специализираната програма на DOD Ви позволява не само да разглеждате Вашите записи, но и да проследите маршрута на превозното средство. Опростеният интерфейс е лесен за работа, но същевременно предлага сериозен набор от функционалности като: Показване на статистика за изминатият път - обща дистанция, средна скорост и максимална скорост; Местоположение на автомобила в реално за запис..
0,00лв
Fat32 Formatter позволява използването на 64Gb карта в устройствата на DOD, чиито обичаен максимален размер на картата е 32Gb. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Програма, която позволява да отрежете част от Вашите видеозаписи в MP4 формат. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Друг популярен безплатен видеоплейър. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Набор от кодеци, необходим за гледане не само на видеозаписи, а и на почти всички видеоформати.За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали"...
0,00лв
Програма за възпроизвеждане на записи, направени от Lukas 7900 ARA. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Програма за изрязване на част от клип в MOV формат. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Race Render е страхотен софтуер за обработка на записи, които съдържат допълнителна информация като GPS лог, G- сензор данни и други. Поддържа множество производители, между които е и RoadHawk. Програмата е безплатна, а за да ползвате множество допълнителни опции се предлага и платен вариант. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го..
0,00лв
Руски софтуер за разглеждане и обработка на записите. Лесен и удобен интерфейс, възможност за вграждане на субтитри, извличане на GPS координати (ширина и дължина), показване на изминато разстояние и други. Благодарение на съвместната ни работа с автора на софтуера, от 28.06.2013г. програмата поддържа и български език! За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си..
0,00лв
RoadHawk HD Viewer е софтуер за разглеждане и обработка на Вашите записи, както и за направа на системни настройки на Вашата RoadHawk камера. За да запишете файла на компютъра си е достатъчно да се впишете в профила си (моля ако нямате такъв, го създайте  или използвайте опцията да се впишете чрез Facebook) и да натиснете бутона "Свали". ..
0,00лв
Чрез този софтуер може да актуализирате версията на Вашият Sena интерком, да променяте настройки, да активирате или деактивирате различни опции. Работи под WIndows Xp/7. ..
0,00лв
Специализираният софтуер за URIVE I-Shotgun Ви позволява не само да разглеждате Вашите записи, но и да не пропуснете нито една подробност. Опростеният интерфейс е лесен за работа, но същевременно предлага сериозен набор от функционалности като: Диференциране на записите между предна и задна камери, както и аварийните записи; Местоположение на автомобила в реално за записа време чрез..
0,00лв
Сравнително лек и безплатен плейър за видеоформати. Може да свалите инсталационния файл на компютъра си от ТУК. ..
0,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия