GoX

GoX или "Go eXtreme" е китайски производител, развиващ се в сферата на камерите за автомобили и екстремни спортове.
Разполагат с широка гама от продукти, като почти ежемесечно я увеличават с нови предложения. Продуктите им са от средния ценови клас, а качеството на използваните материали е на ниво.
Покажи:
Ред:
GoX Car 60 разполага с 6G стъклена леща, WDR и записва с Full HD качество.  При този модел ще намерите най-необходимите функции за всеки един шофьор, за когото функциите на GPS-а са излишни. Ъгълът на виждане е 170°, което позволява да записвате картината в наистина широк диапазон около Вас. G-сензора следи за промяна на G-силите, докато шофирате и при нужда ще заключи конкретният зап..
169,00лв
На база 1 отзива.
При GoX N3 e налична 6G стъклена леща, която позволява Full HD (1920x1080,30fps) запис с добро качество на картината. Моделът не разполага с GPS модул за определяне на скоростта и местоположението. Ъгълът на виждане е голям (148°), което позволява на N3 да "вижда" в широк диапазон около автомобила. Вграден е и G-сензор, който се грижи за създаването на "аварийни видеозаписи" и ги пред..
175,00лв
На база 1 отзива.
Бърз преглед GoX N8 е от новите модели на GoX. Както при всички останали продукти на производителя, така и при този е използвана 6G стъклена леща и WDR технология. Качеството на запис е добро, а максималната резолюция е 1920x1080,30fps ( Full HD).  Вградени са основните функции - G-сензор (за създаване на аварийни записи), показване на дата и час, възможност за различна продължителност ..
184,00лв
На база 1 отзива.
При GoX N6 се използва 6G стъклена леща и WDRтехнология. GPS не е наличен, но качеството на запис е Full HD (1920x1080,30fps). С широк ъгъл на виждане (148°), N6 записва не само това, което е непосредствено пред автомобила, но и сравнително в сериозен диапазон настрани (околни автомобили, пешеходци и други). Не липсва G-сензор, който при резки промени на посоката на движение ще заключи тек..
186,00лв
На база 1 отзива.
GoX Car 60 v3 е еволюция на предишните модели със  същото име. Разполага с 6G стъклена леща, WDR и записва с Full HD качество от предната камера и 640 x 480 от задната камера.  При този модел ще намерите най-необходимите функции за всеки един шофьор, за когото функциите на GPS-а са излишни. Ъгълът на виждане е 170°, което позволява да записвате картината в наистина широк диапазон ..
189,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия