HP - Hewlett Packard

HP е съкращението на "Hewlett Packard" - световноизвестен производител на настолни компютри, лаптопи, принтери и редица свързани с тях аксесоари. От 2013 година те предоставиха на китайски фирми лиценз за производство и брандиране на камери за автомобили. Когато закупувате такъв продукт трябва да сте наясно, че той не е "Hewlett Packard", но фирмата производител със сигурност е под специален надзор за високо качество на продуктите.
Покажи:
Ред:
Бърз преглед F270 е от ниската ценова гама на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, така че напълно да отговаря на изискванията за видеорегистратор. Моделът е подходящ за хора, които нямат претенции към високо качество на картината, но искат да притежават солидни доказателства за случилото се на пътя. Максималната резолюция на запис е&nb..
196,00лв
Бърз преглед F330 е от средната ценова гама на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, така че напълно да отговаря на изискванията за видеорегистратор. Разполага с опции за засичане на движение и предупреждение за умора на водача. Корпусът е компактен, а максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD. Ъгълът на виждане е ..
226,00лв
Бърз преглед: HP AC-100 е камера за екстремен спорт от най-ниския клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 120°. Особеност е вграденият "touch screen", чрез който може да настройвате камерата съгласно Вашите изисквания. В окомплектовката ще намерите богат набор от захващания, благодарение на които може да я закрепите ле..
240,00лв
Бърз преглед F200 е от ниската ценова гама на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, така че напълно да отговаря на изискванията за видеорегистратор. Максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD, а обектива според характеристиките на производителя е 1.3MP. Ъгълът на виждане е 128°, което е сравнително достатъчно за добр..
250,00лв
Бърз преглед F510 е от високият клас на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, а в допълнение е и прекрасната опция за предупреждение при пресичане на осевата линия или близко движещо се МПС (опасност от катастрофа). Корпусът е компактен, а максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD. Ъгълът на виждане е 140°, което га..
265,00лв
Бърз преглед: HP AC-150 е продукт от средният ценови клас на "Hewlett Packard". Тя може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, с ъгъл на заснемане от 142°. Размерите и са минимални, което определено е плюс, когато трябва да бъде закрепена без присъствието и да Ви пречи. В комплекта е включен сериозен набор от приспособления за захващане, благодарение на които няма д..
320,00лв
Бърз преглед: HP AC-200 е от върховите постижения на на "Hewlett Packard". Благодарение на използваният 5MP CMOS сензор, може да заснема с максимално качество от 1920x1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 170°. Ако монтирате включеният в комплекта водонепромокаемият калъф, HP AC-200 ще е напълно защитена от влага (пръски вода, дъжд и други) и може да бъде използвана дори до дълбочин..
350,00лв
Бърз преглед F520G е продукт от последното поколение и високият ценови клас на Hewlett Packard. Той е типично устройство за заснемане с интегриран GPS за показване на скоростта върху записа. Като иновация е максималната резолюция на запис от 1920х1080,30fps, WFHD. Ъгълът на виждане е 156°, което позволява покритие и около автомобила. Като сериозен минус обаче е видимият ефект "рибешк..
390,00лв
Бърз преглед F800G е иновативен продукт на Hewlett Packard, който сериозно се различава от останалата гама на производителя. Освен обичайните функции и възможности са добавени "touch screen", пресичане на осевата линия и предупреждения за камери за скорост. Важно е да знаете, че за да работи коректно предупреждението за пресичане на маркировката е необходимо камерата да бъде поставена така..
390,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия