Работно време
Покажи:
Подреждане:
Интеркоми

Интерком - разговорни системи за каска

Интеркомът е важен спътник по време на Вашето пътуване. Ако карате мотор, със сигурност Ви се е случвало телефонът да звъни в момент, в който няма как да отговорите и да поставите слушалката на ухото си. Определянето на маршрута със спътниците също е важен момент, а постоянната връзка с тях спомага както за безопасността, така и за по-приятните емоции по време на пътуване. Същото важи и за всеки, който ползва велосипед, скейтборд, моторна шейна или иначе казано – човек, който държи на удобството, безопасността и позитивните емоции.
Интеркомите на “Sena” се отличават с високо качество и иновативни технологии. Характерен за тях е стилният дизайн, добрите високоговорители, качествения микрофон и не на последно място – бърз процесор и надежден софтуер. Единствено при тази марка е налична функцията „универсален интерком”, която Ви позволява да се свързвате с устройства и от други марки.
Всеки един техен продукт може да бъде свързан с два телефона, GPS навигация за мотор, друг интерком, а някои модели и с радиостанция. По този начин няма да Ви се налага да спирате за да отговорите на повикване или да проведете важен разговор. Надеждната Bluetooth връзка с останалите спътници Ви позволява бързо и точно да координирате пътуването в група, а при опасна ситуация и да предупредите Вашите приятели. Качественият звук в слушалките е гарантиран, а микрофона и вграденият процесор ще се погрижат страничните шумове (вятър, обороти на двигателя, трафик и други) да бъдат максимално изолирани. При някои интеркоми е наличен и вграден FM радио тунер, а при всички от тях може да възпроизведете музика от телефон или MP3 плейър с Bluetooth връзка. Така бързо и лесно може да се насладите на избрана от Вас музика, последните новини или друга важна информация.
Гаранционният срок на всички интеркоми е 2 години.
Убедени сме, че високото качество на достъпна цена, което “Sena” предлага ще задоволи и най-претенциозните от Вас.

Sena SMH5-UNIV Ви осигурява перфектна Bluetooth връзка с до трима приятели по време на пътуване. Тя покрива интерком комуникация до 400 метра (при открити терени) . Може да свържете SMH5 и с два мобилни телефона едновременно, със стерео плейър (MP3) или GPS навигационна система. Продуктите на Sena се характеризират с перфектен и чист стерео звук и Sena SMH5 не прави изключение. Чудесна опция е..
234,00лв
На база 4 отзива.
Създадена за комуникация с друг ездач, SF2 Bluetooth осигурява двупосочна комуникация до 800 м (880 ярда) на открит терен. SF2 поддържа свързване със смартфон, което позволява стрийминг на музика, провеждане на телефонни разговори, както и слушане на напътствия от GPS навигация. Чрез функцията Audio Overlay ™ можете едновременно да слушате музика и да използвате интеркома, без прекъсване..
286,00лв
Sena SMH5-FM-01 е за хората, които държат на сигурна Bluetooth връзка с техните приятели и същевременно не се лишават от забавление по време на каране. Вграденият FM тунер работи чудесно, а възможността да запомните до 10 станции превръща SMH5-FM в страхотен придатък към Вашата екипировка. Sena Ви гарантира, че няма да загубите интерком връзка до 700 метра (при открити терени) с Вашите приятели,..
301,00лв
На база 5 отзива.
Sena SR10-10 е създаден за хората, които искат покритие на връзката с приятелите им в рамките на километри. Възможността му да се свързва с почти всички видове радиостанции го прави универсален за използване. Допълнителният бутон за разговор в комплекта е улеснение за Вашата комуникация. Важно е да се знае, че SR10-10 поддържа само "хендсфрий" моно профил. Дори да свържете стерео устройство към..
340,00лв
В този комплект ще намерите два напълно екипирани Sena SMH5, които ще Ви осигурят стабилна Bluetooth връзка с до трима спътници по време на пътуване. Може да разчитате на стабилна интерком комуникация до 400 метра (при открити терени) . SMH5 позволява да свържете устройството едновременно с два мобилни телефона, или със стерео плейър (MP3) и GPS навигационна система. Качеството на звука е макси..
432,00лв
На база 1 отзива.
Sena 10S-01 е от последните еволюции на интерком системите. Използва се новият Bluetooth 4.1, който позволява по-голям обхват на връзка. Интегрирани са чудесни и полезни функционалности като: Покритие на интерком връзка до 1.6 километра Конферентен разговор между четири човека Конферентен разговор между мобилно позвъняване и интерком Диференциране на Вашите спътници по групи С..
440,00лв
Създадена за комуникация с друг ездач, SF2 Bluetooth осигурява двупосочна комуникация до 800 м (880 ярда) на открит терен. SF2 поддържа свързване със смартфон, което позволява стрийминг на музика, провеждане на телефонни разговори, както и слушане на напътствия от GPS навигация. Чрез функцията Audio Overlay ™ можете едновременно да слушате музика и да използвате интеркома, без пре..
515,00лв
Sena 20S EVO е последният продукт на корейските производители. При него ще намерите нови и страхотни иновации, които ще учудят и най-големите скептици. Интегрирани са чудесни и полезни функционалности като: Покритие на интерком връзка до 2.4 километра Конферентен разговор между осем човека Конферентен разговор между мобилно позвъняване и интерком Диференциране на Вашите спъ..
515,00лв
На база 4 отзива.
SMH5D-FM-01 е комплект от две устройства SMH5-FM-01. По-ниската цена на комплект за двама приятели е чудесна възможност за окомплектовка на Вашата екипировка. SMH5D-FM-01 е особено подходящ за използване при каране на велосипеди, скутери, мотоциклети, моторни шейни и други подобни. FM тунер има грижата да се насладите на до 10 запомнени станции по време на Вашето пътуване. Интерком връзката ос..
537,00лв
На база 1 отзива.
Sena 30K е интерком от последно поколение на Sena. Интегрирани са редица иновации, както и полезни функционалности като: Покритие на интерком връзка до 2 километра Bluetooth 4.1 Конферентен разговор между осем човека Конферентен разговор между мобилно позвъняване и интерком Диференциране на Вашите спътници по групи Свързване с универсални интерком Bluetooth устройства ..
564,00лв
В комплекта ще откриете два напълно готови за ползване Sena 20S EVO интеркома. Преимуществото е по-ниската цена, отколкото при закупуване по отделно от двама човека. Това го прави подходящ за хора, които често карат по двойки (семейства, приятели и други). Моделът е от последното поколение на Sena и може да се похвали с наистина забележителни характеристики. Интегрирани са чудесни и полезни..
920,00лв
На база 2 отзива.
Виж Мобилна версия / Десктоп версия