Работно време
Покажи:
Подреждане:
Мобилно видеонаблюдение

Видеонаблюдение на живо на МПС - MVN.BG

Видеонаблюдението в наши дни бележи неимоверен ръст. Факт е, че то повишава дисциплината и самодисциплината, понижава риска от ПТП, позволява пряк контрол върху служебните автомобили, намалява риска от посегателство и кражби, както и е превенция срещу неправомерно отнемане на автомобила. Всичко това, счетано в една единна система е сериозно преимущество както за фирмите със сериозен автопарк, така и за малките предприемачи. Няма значение дали притежавате бетонов възел, един или множество камиони, предлагате транспорт, логистика или куриерски услуги - видеонаблюдението в реално време е Вашият сигурен сътрудник. При пълна окомплектовка ( 3G sim карта, система за наблюдение и GPS) Вие ще контролирате Вашият автопарк по няколко начина - на живо и в реално време, на база на записите в самото устройство и не на последно място - в хронологията на нашия сървър. По този начин няма да пропуснете нито едно важно събитие за Вас или Вашите клиенти. Вижте изцяло обновеният ни сайт mvn.bg, изцяло специлизиран и насочен в тази област.
Бърз преглед: Кабел за свързване на външна камера с устройство на ALLTIMECAMS. Дължина - 3 метра. ..
55,00лв
Бърз преглед: Кабел за свързване на външна камера с устройство на ALLTIMECAMS. Дължина - 6.2 метра. ..
59,00лв
Бърз преглед: Кабел за свързване на външна камера с устройство на ALLTIMECAMS. Дължина - 9 метра...
77,00лв
Бърз преглед: С еднократно натискане на бутона ще създадете "авариен запис", който няма да бъде автоматично изтрит. Функцията му е особено полезна при аварии, опасни ситуации и ПТП...
103,00лв
Бърз преглед: Външен GPS модул за система за видеонаблюдение. Чрез него ще получите показания за скорост и географско местоположение върху записа, както и ще можете да проследите маршрута на превозното средство.   ..
170,00лв
Бърз преглед: Този модел камера е изключително подходящ за монтиране в шофьорската кабина или купето на автомобила. Разполага с вграден микрофон, записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD) и е миниатюрна по размер. Широкият ъгъл на виждане е напълно достатъчен за да обхване пътя пред автомобила или конкретният отсек, към който сте я насочили. ..
300,00лв
Бърз преглед: Камерата е подходяща за заснемане на широки пространства. Особено практична е за наблюдение на поток от пътници в транспортно средство, товарен отсек или голяма шофьорска кабина. В нея е вграден микрофон, записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD). Широкият ъгъл на виждане е напълно достатъчен за да обхване голямо пространство в посоката, към която е насочена...
300,00лв
Бърз преглед: Изключително преимущество при този модел е водонепромокаемостта. Това прави камерата особено подходяща за наблюдение в запрашени и външни пространства. В болшинството от случаите се използва за наблюдение на външни резервоари, товаро-разтоварна дейност и други. Поради защитата от влага не разполага с вграден микрофон, но записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD)...
300,00лв
Бърз преглед: Този модел е създаден за заснемане при всякакви условия (картина и звук). Снабден е с вграден микрофон и инфрачервени диоди, като съществременно е влаго и прахозащитен. Това прави камерата особено подходяща за външно наблюдение при всякакви условия. В болшинството от случаите се използва за наблюдение на външни резервоари, вхоид/изход при превоз на хора, товаро-разтоварна дейност и..
300,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-1004SD поддържа до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Работи с SD карта с обем до 128GB, като в зависимост от броя камери и използваната резолюция, той може да съхрани записите за период до една седмица. Ра..
529,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-SDVR1001 поддържа 1 камера с резолюция D1 (704x480), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Може да използвате всяка една D1 камера, като от това зависи нейната водонепромокаемост и запис на звук. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Работи с SD карта с обем до 128GB, като тя може да съхрани за..
616,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-SDVR1001 поддържа до 2 камери с резолюция D1 (704x480), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Може да използвате всяка една D1 камера, като от това зависи нейната водонепромокаемост и запис на звук. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Работи с SD карта с обем до 128GB, като тя може да съхрани..
653,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-MDR15015 поддържа 1 камера с резолюция D1 (704x480), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Може да използвате всяка една D1 камера, като от това зависи нейната водонепромокаемост и запис на звук. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Може да ползвате хард диск (HDD, SATA) с обем до 1TB, като&nb..
726,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-SDVR1004 поддържа до 4 камери с резолюция D1 (704x480), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Може да използвате всяка една D1 камера, като от това зависи нейната водонепромокаемост и запис на звук. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Работи с SD карта с обем до 128GB, като тя може да съхрани..
726,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-10043G поддържа до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Вграденият 3G модул позволява наблюдение в реално време през компютър, таблет или смартфон. Вашите записи ще бъдат съхранени както на SD картата, така и на нашите сървъри. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географско..
757,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия