Работно време
Покажи:
Подреждане:
Максимално качество Full HD

Изображение с Full HD резолюция

В секцията ще намерите устройства, които са аналогични на черната кутия на самолетите. Всичко случило се в и около автомобила ще бъде надлежно запазено за да го проверите по-късно. При възникнало събитие е достатъчно да запазите записите на компютъра си и да проверите точната причина за Вашата неприятност. Качеството на картината е максималното възможно (1920x1080,Full HD), което Ви чудесна видимост. Контролът е качествен, когато може да се разчита на инструментите, с които се осъществява. Затова сме на мнение, че компромис в тази посока не трябва да се прави и Ви препоръчваме да използвате само най-доброто.
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-1004SD поддържа до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Работи с SD карта с обем до 128GB, като в зависимост от броя камери и използваната резолюция, той може да съхрани записите за период до една седмица. Ра..
529,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-10045HDD поддържа до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Вашите записи ще бъдат съхранени както на хард диска (HDD), като никой освен Вас няма да има достъп до тях. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Работи с хард диск (HDD, SATA) с обем до&n..
757,00лв
Бърз преглед: ALLTIMECAMS-180453 поддържа до 8бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник и бутон за аварийни ситуации. Вашите записи ще бъдат съхранени както на хард диска (HDD), като никой освен Вас няма да има достъп до тях. Ако добавите GPS модул, на записа ще бъде отбелязана моментната скорост и географското местоположение. Работи с хард диск (HDD, SATA) с обем до&nbs..
930,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия