Работно време
Покажи:
Подреждане:
Камери

Камери с Full HD резолюция

Един от най-важните фактори при подобно оборудване са именно камерите. В голяма степен те определят качеството на изображението, резолюцията, заснемането на тъмно и други. Казано по друг начин - това са Вашите очи и уши от разстояние. Ето затова подбрахме за Вас висококачествени продукти, изградени само от компоненти на най-високо техническо ниво. Резолюцията е максималната възможна (1920x1080, Full HD), а определени модели разполагат и със силни инфрачервени диоди (IR), черз които ще виждате дори и на тъмно. Водонепромокаемите камери позволяват монтаж и на открито пространство, което е чудесен начин за контрол на външните елементи като резервоари, люкове на цистерни, товаро-разтоварна дейност и други. Забележете, че предлаганите в този раздел камери могат да бъдат използвани единствено с нашите "черни кутии". Извършва се проверка по специален протокол и опита за работа с друг тип устройство може да ги повреди необратимо.
Бърз преглед: Този модел камера е изключително подходящ за монтиране в шофьорската кабина или купето на автомобила. Разполага с вграден микрофон, записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD) и е миниатюрна по размер. Широкият ъгъл на виждане е напълно достатъчен за да обхване пътя пред автомобила или конкретният отсек, към който сте я насочили. ..
300,00лв
Бърз преглед: Камерата е подходяща за заснемане на широки пространства. Особено практична е за наблюдение на поток от пътници в транспортно средство, товарен отсек или голяма шофьорска кабина. В нея е вграден микрофон, записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD). Широкият ъгъл на виждане е напълно достатъчен за да обхване голямо пространство в посоката, към която е насочена...
300,00лв
Бърз преглед: Изключително преимущество при този модел е водонепромокаемостта. Това прави камерата особено подходяща за наблюдение в запрашени и външни пространства. В болшинството от случаите се използва за наблюдение на външни резервоари, товаро-разтоварна дейност и други. Поради защитата от влага не разполага с вграден микрофон, но записва с максимална резолюция от 1920x1080 (1080P, Full HD)...
300,00лв
Бърз преглед: Този модел е създаден за заснемане при всякакви условия (картина и звук). Снабден е с вграден микрофон и инфрачервени диоди, като съществременно е влаго и прахозащитен. Това прави камерата особено подходяща за външно наблюдение при всякакви условия. В болшинството от случаите се използва за наблюдение на външни резервоари, вхоид/изход при превоз на хора, товаро-разтоварна дейност и..
300,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия