Работно време
Покажи:
Подреждане:
Монтаж

Монтаж на система за наблюдение

Монтажът е важен елемент от цялостната работа на системата. Освен чисто естетическата страна на въпроса, нуждата от качество и сигурност е 100 процентова. Ние ще се съобразим изцяло с дизайна и спецификите на Вашето МПС, като монтираме всички компоненти здраво, надеждно и не на последно място - без никакви поражения върху Вашата собственост.
Разбира се, не е задължително монтажът да е извършен от нас, но не забравяйте, че спефицичните изисквания изискват задълбочени познания и не е изключено недостатъчно компетентен сервизен механик да повреди оборудването.
Бърз преглед: Монтажът се извършва от наш специалист и е напълно съобразен с индивидуалността на автомобила. Моля, при специфични изисквания или уточнения на Вашият автопарк да се свържете с нас. ..
150,00лв
Бърз преглед: Монтажът се извършва от наш специалист и е напълно съобразен с индивидуалността на Вашето превозно средство. Моля, при специфични изисквания или уточнения на Вашият автопарк да се свържете с нас. ..
170,00лв
Бърз преглед: Монтажът се извършва от наш специалист и е напълно съобразен с индивидуалността на Вашето транспортно средство. Моля, при специфични изисквания или уточнения на Вашият автопарк да се свържете с нас. ..
240,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия