Работно време
Покажи:
Подреждане:
Тестово ползване

Тестово ползване

Тъй като инвестицията Ви не е малка, а и предлаганата от нас услуга няма аналог в България, тук можете да заявите тестово ползване. Моля имайте предвид, че монтажът на системата се извършва само от наши специалисти, като същият е платен. След заявка от Ваша страна, ще се свържем с Вас за да уточним детайлите по монтажа и срока за тест. Запазваме си правото по наше усмотрение да откажем ползването на тестово устройство.
Бърз преглед: Тестовия комплект включва ALLTIMECAMS-10043GHDD, до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник, Хард диск (HDD) и 3G Data SIM карта. Ще създадем за Вас специален демонстрационен профил в системата ни, чрез който ще може да наблюдавате в реално време Вашето МПС. Достатъчно е да инсталирате приложението на Вашия мобилен телефон, таблет или компютър за да ..
20,00лв
Бърз преглед: Тестовия комплект включва ALLTIMECAMS-10043GSD, до 4бр. камери с висока резолюция (1920x1080, Full HD), GPS приемник, SD карта с обем от 32GB и 3G Data SIM карта. Ще създадем за Вас специален демонстрационен профил в системата ни, чрез който ще може да наблюдавате в реално време Вашето МПС. Достатъчно е да инсталирате приложението на Вашия мобилен телефон, таблет или компютър..
20,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия