Lukas

Lukas са корейски производители на камери за автомобили, които не се задоволяват с възможностите на днешния ден. Като иновация разработиха камера за автомобил, която добавя информация директно от компютъра на автомобила. От началото на май 2014г. ние сме техен представител за България.
Покажи:
Ред:
Бърз преглед Lukas LK-290 Ви позволява за извършвате видеозаписи и при паркиран автомобил. Той разполага с интелигентно и програмируемо от Вас решение, чрез което ще преустанови работата на камерата за да Ви спести главоболия със запалзването. Може да зададете време, след което камерата да се изключи или напрежение на акумулатора, под което тя да не работи. По този начин акумулатора Ви ще бъде..
56,00лв
Бърз преглед "Smart" на английски език означава "умен" и 7300 Smart на корейската фирма Lukas със сигурност заслужава името си. Този видеорегистратор определено има своите привърженици, благодарение на високото си качество, стъкления обектив на SONY, богатия на настройки софтуер и гласовите напътствия. Забележителното при нея е, че камерата е отделен елемент, а пулта за управление може да бъде м..
465,00лв
На база 5 отзива.
Бърз преглед Lukas 7900 е иновативна камера за автомобил, която е особено подходяща за контрол на служителите. На първо място се отличава с поддръжката на до 256GB SD карта, която ще Ви осигури максимален обем за видеозаписи. До момента, това е единственият видеорегистратор, който поддържа карта с толкова голям обем. Използваният обектив на SONY е сигурен гарант за перфектна картина дори и при ..
540,00лв
На база 1 отзива.
Виж Мобилна версия / Десктоп версия