MAXELL

Maxell са едни от лидерите на пазара за SD карти и са символ на високо качество.
Покажи:
Ред:
Бърз преглед: Батерия за "NUT", CR 2032, 3V ..
3,00лв
 SD карта, Class 6, 4GB Среден клас карта, подходяща за непретенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Сравнително малко памет за видеозаписи. ..
10,20лв
Микро SD карта, Class 10, 8GB Висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Сравнително малко памет за видеозаписи, но достатъчна за съхранение на снимки.  Към нея е включен и преход към SD карта! ..
21,00лв
Най-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Среден обем за съхраняване на записи. Към нея е включен и преход към SD карта! ..
28,00лв
Микро SD карта, Class 10, 32GB Най-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Максимален обем за съхраняване на записи. Към нея е включен и преход към SD карта! ..
44,00лв
Микро SD карта, Class 10, 64GB Най-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Максимален обем за съхраняване на записи. Към нея е включен и преход към SD карта! ..
66,60лв
Микро SD карта, Class 10, 128GB Най-висок клас карта, подходяща за претенциозни към качеството и скоростта на обмен на записа хора. Максимален обем за съхраняване на записи. Към нея е включен и преход към SD карта! ..
200,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия