Работно време
Покажи:
Подреждане:
NUT
"NUT" е страхотен помощник, който няма да позволи да загубите Вашите вещи.
Без значение е дали търсите портфейла си, ключовете или дори къде сте паркирали - той ще Ви покаже къде е точното местонахождение.
Достатъчно е да използвате мобилното приложение и веднага ще се ориентирате къде е Вашата собственост.
Не забравяйте, че всеки "NUT" е прикрепен към Вашият профил и никой друг не може да го ползва! Това Ви гарантира пълна конфиденциалност и само Вие ще знаете къде сте оставили лаптопа си, документите, чантата, раницата, таблета или автомобила. Това прави "NUT" чудесен асистент в трудните моменти, когато не може да си спомните точно къде е Вашата вещ!
Дори и да не ги откриете, защото някой ги е преместил, Вашата втора памет ще се погрижи това да не остане така. Обявете собствеността си за издирване и всички притежатели на "NUT" ще го търсят заедно с Вас!
Бърз преглед: Всеки от нас често забравя къде е оставил ключовете си, лични документи, таблета или дори къде е паркирал автомобила си в обширния паркинг на МОЛ-а. "NUT" е незаменим помощник, когато искате да ги откриете. Достатъчно е да го прикрепите към някоя от своите вещи, да стартирате мобилното приложение и вече винаги ще знаете къде сте я оставили. На екрана на телефона си ще видите..
48,00лв
На база 9 отзива.
Бърз преглед: Батерия за "NUT", CR 2032, 3V ..
3,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия