Работно време
Покажи:
Подреждане:
Под наем

Камери и интеркоми под наем

Често се случва хората да са неуверени в своя избор, особено ако става въпрос за сравнително непознати стоки. Затова и създадохме възможността да наемете желан от Вас продукт и да го ползвате за избран период от време. Смятаме, че това е особено полезно, когато Ви предстои кратко пътуване, но все още не сте убедени какъв модел камера или интерком да закупите. По този начин без да инвестирате сериозна сума, ще имате възможността лично да проверите неговите възможности и качества. Разбира се, няма как да предложим под цялата гама предлагани продукти, но подбрахме за Вас едни от най-добрите и полезни модели. Ако желаете да имате безпристрастен свидетел по време на пътуването Ви следва да се насочите към устройство, което заснема с висока резолюция. В случай, че искате маршрутът Ви да бъде записан и визуализиран при разглеждане е необходимо то да притежава и GPS. Ако Ви предстои пътуване, излет или просто разходка с приятели, с които да карате в група, то интерком системите ни ще Ви осигурят нужните условия. Чрез тях ще може да слушате музика, да разговаряте с приятели, да чувате напътствията на навигационната система и така нататък.  Не забравяйте и за възможността да заснемете този воаяж с някоя от висококачествените ни камери. Разбира се, винаги може да комбинирате между два и повече продукта, така че да направите пътуването си безопасно, приятно и пълноценно. Наемната цена е с включен ДДС, а избраните от Вас продукти може да получите и върнете в нашия офис.
Посочената цена е за 1 ден и включва: Камера за автомобил DOD - LS460W; Пълна окомплектовка; 1бр. Микро SD карта, клас 10, 16GB, достатъчна за близо 5 часа непрекъснат запис; 1бр. упътване за експлоатация. След като направите поръчка, в профила си ще намерите договор за наем в електронен формат. Ако желаете, може да го разпечатате и попълните. Когато получавате наетият продук..
17,00лв
Посочената цена е за 1 ден и включва: SMH5D-01- комплект от две устройства SMH5D-UNIV; Пълна окомплектовка на всяко от тях; 2бр. упътвания за експлоатация. Към всяко от тях може да свържете: Два мобилни телефона Телефон и GPS навигационна система Телефон и музикален плейър Музикален плейър и GPS навигационна система Вградената батерия ще Ви осигури до 8 часа за разго..
24,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия