Q-STAR

Q-Star са корейски производител на камери за автомобили и екстремни спортове. Те са едни от първите, които създадоха продукти, които напълно отговарят на всички Ваши нужди, без значение дали ще снимате на пътя или ще се радвате на тръпката от адреналина.
Покажи:
Ред:
Бърз преглед LE3 е бюджетен продукт на "Q-STAR", а изключително ниската му цена го прави достъпен за всеки един шофьор. Максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD, като трябва да се има предвид, че се използва така наречената интерполация или софтуерно увеличение на картината до максималният размер. Окомплектовката е изключително семпла и включва само най-необходимото...
75,00лв
Бърз прегледLE4 е от бюджетният ценови клас на "Q-STAR", което го прави изключително достъпен. Въпреки ниската цена, ние сме осигурили меню на български език! Малките размери, гумираната повърхност и практичната стойка го правят предпочитан за всички, които търсят бюджетно решение. Максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD, като трябва да се има предвид, че се..
110,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед LE5 е от новите продукти на "Q-STAR". Максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD, а настройването и е интуитивно, лесно и бързо При тази камера ще намерите семпла, но достатъчна окомплектовка за ежедневно ползване. LE5 не разполага с GPS, но това позволява на батерията да издържи повече време без зареждане. Моделът е от ниската ценова гама на "Q-STA..
145,00лв
На база 4 отзива.
Бърз преглед LE7 е естественият и модифициран наследник на камерите на "Q-STAR". За разлика от предшествениците си, а и за първи път в България, специалистите на производителя предлагат максимална резолюция на запис от 2560*1080/30fps (Super HD). Използват се 6G стъклена леща и WDR. Максималният обем на картата е увеличен до 256GB - нещо, което позволява наистина дълъг период на заснемане б..
245,00лв
На база 2 отзива.
Виж Мобилна версия / Десктоп версия