URIVE

URIVE е корейски производител, специализирал в производството на висококачествени камери за наблюдение в и около автомобила.
Един от водещите на корейският пазар и същевременно предлагащ не само иновативни технологии, но и особено атрактивни цени.
В гамата на URIVE ще откриете както продукти с един обектив за ежедневна употреба, така и такива със самоохранителна функция и запис в повече от една посока. 
Покажи:
Ред:
Бърз преглед SINGLE + е един от доказаните модели на корейският производител URIVE. Заснема с HD резолюция (2.0 MP CMOS сензор), а образът е ясен и много добър. Камерата не разполага с вграден екран, но винаги можете да я свържете с включеният в комплекта кабел към външен екран (например навигация). Отличава се с особено бърз старт (до 5 секунди), а софтуера позволява по всяко време както ..
299,00лв
Бърз преглед URIVE I-SHotgun е от най-добрите модели на корейският производител. Качеството на картината е чудесно, а WDR технологията я прави ясна и при намалено осветление. Камерата не разполага с вграден екран, но за сметка на това разполагате с мобилно приложение (iOS и Android), което се отличава с изключително богата функционалност. Чрез него можете да: Наблюдавате образа в реа..
639,00лв
На база 1 отзива.
Виж Мобилна версия / Десктоп версия