Работно време
Покажи:
Подреждане:
Камери за автомобили

Камери за кола

Камерите за автомобили (познати още като авторегистратор, черна кутия и други) се радват на все по-голяма популярност сред шофьорите по цял свят. В страни като Русия без подобно устройство не може да сключите застраховка. Ползата от тях е безспорна. На първо място те са сигурен и честен свидетел на случващото се на пътя. Някой Ви е засякъл или ударил? При ПТП Вие сте минал на зелено, а той е нарушил правилника? Вече лесно може да докажете какво се е случило, благодарение на записа, който е направил Вашият спътник. Преди да направите своя избор е важно да определите целите, които искате да изпълнява новата Ви придобивка. В зависимост от тях, лесно ще може да се ориентирате кой продукт би Ви свършил най-добра работа. Важно е да знаете, че в повечето случаи при повече от един обектив се заснема на по-ниска резолюция. Причината за това е ограничената памет, която може да използвате и при Full HD качество тя ще бъде запълнена за много кратко време. Ако държите на качеството на картината, с приоритет трябва да бъдат моделите със стъклена 6G леща. Регулирането на G-сензора е задължително ако карате при променлива пътна настилка (магистрала, черни пътища, оффроуд и други). Искате ли да знаете с каква скорост сте карал? Тогава задължително изберете камера с GPS. Освен показването на скоростта, при разглеждане файловете ще може да наблюдавате и точното местоположение на автомобила в реално за записа време. Бихме Ви препоръчали продуктите на DOD, RoadHawk, DELCAMAUTO, Lukas, MAPTAQ и Vicovation, защото са с гарантирано качество, високи технически показатели и доказано добра работа в световен мащаб. Стремим се непрекъснато да обновяваме гамата на предлаганите продукти за да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти. В магазина ни ще намерите последните постижения на техниката при камерите за автомобили, включително и с визуализиране на показателите на колата чрез OBD II букса или директно управление чрез телефон и през WiFi.
Бърз прегледLE4 е от бюджетният ценови клас на "Q-STAR", което го прави изключително достъпен. Въпреки ниската цена, ние сме осигурили меню на български език! Малките размери, гумираната повърхност и практичната стойка го правят предпочитан за всички, които търсят бюджетно решение. Максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD, като трябва да се има предвид, че се..
110,00лв
На база 2 отзива.
GoX Car 60 v3 е еволюция на предишните модели със  същото име. Разполага с 6G стъклена леща, WDR и записва с Full HD качество от предната камера и 640 x 480 от задната камера.  При този модел ще намерите най-необходимите функции за всеки един шофьор, за когото функциите на GPS-а са излишни. Ъгълът на виждане е 170°, което позволява да записвате картината в наистина широк диапазон ..
189,00лв
Бърз преглед F270 е от ниската ценова гама на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, така че напълно да отговаря на изискванията за видеорегистратор. Моделът е подходящ за хора, които нямат претенции към високо качество на картината, но искат да притежават солидни доказателства за случилото се на пътя. Максималната резолюция на запис е&nb..
196,00лв
Бърз преглед F330 е от средната ценова гама на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, така че напълно да отговаря на изискванията за видеорегистратор. Разполага с опции за засичане на движение и предупреждение за умора на водача. Корпусът е компактен, а максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD. Ъгълът на виждане е ..
226,00лв
Бърз преглед LE7 е естественият и модифициран наследник на камерите на "Q-STAR". За разлика от предшествениците си, а и за първи път в България, специалистите на производителя предлагат максимална резолюция на запис от 2560*1080/30fps (Super HD). Използват се 6G стъклена леща и WDR. Максималният обем на картата е увеличен до 256GB - нещо, което позволява наистина дълъг период на заснемане б..
245,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед F510 е от високият клас на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, а в допълнение е и прекрасната опция за предупреждение при пресичане на осевата линия или близко движещо се МПС (опасност от катастрофа). Корпусът е компактен, а максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD. Ъгълът на виждане е 140°, което га..
265,00лв
Бърз прегледSINGLE + е един от доказаните модели на корейският производител URIVE. Заснема с HD резолюция (2.0 MP CMOS сензор), а образът е ясен и много добър. Камерата не разполага с вграден екран, но винаги можете да я свържете с включеният в комплекта кабел към външен екран (например навигация). Отличава се с особено бърз старт (до 5 секунди), а софтуера позволява по всяко време както ..
299,00лв
Бърз прегледDOD - IS200W е от последното попълнение на тайванските производители. Разбира се, както при останалите модели, така и при този ще намерите меню на български език! Освен най-важните функции на видеорегистратор - автоматичен старт на записа, регулируем G-сензор, 6G стъклена леща и заснемане с Full HD резолюция, при него ще намерите и особено полезните автоматично ISO рег..
311,00лв
На база 7 отзива.
Бърз преглед F800G е иновативен продукт на Hewlett Packard, който сериозно се различава от останалата гама на производителя. Освен обичайните функции и възможности са добавени "touch screen", пресичане на осевата линия и предупреждения за камери за скорост. Важно е да знаете, че за да работи коректно предупреждението за пресичане на маркировката е необходимо камерата да бъде поставена така..
390,00лв
Бърз прегледLS460W е от последното попълнение на тайванската фирма "DOD", а благодарение на чудесното ни сътрудничество е и с меню на български език! При модела се използва SONY сензор, който съчетан с WDR технологията, Ви осигурява наистина кристално качество при всякакво осветление. LS460W поддържа ISO стойности до 3200 и засега е единствената камера за автомобил, която го предл..
426,00лв
На база 6 отзива.
Бърз прегледLS470W се появи на световните пазари в началото на 2016г. като поредното доказателство за иновативността и стремежа към съвършенство на DOD. При модела се използва SONY сензор, който съчетан с WDR технологията, Ви осигурява наистина кристално качество при всякакво осветление. LS470W поддържа ISO стойности до 12800 и засега DOD е единственият производител, който го..
489,00лв
Бърз прегледLS470W+ е отговорът на DOD към шофьорите, които искат да заснемат не само по време на движение, но и при паркиран автомобил с цел самоохрана. Освен добавената паркинг функция, която автоматично стартира запис при засичане на движение, когато автомобилът е в покой (повече от 10 мин., засечен чрез GPS позициониране), производителите са внедрили батерия с почти три пъти по-гол..
498,00лв
Бърз прегледURIVE I-SHotgun е от най-добрите модели на корейският производител. Качеството на картината е чудесно, а WDR технологията я прави ясна и при намалено осветление. Камерата не разполага с вграден екран, но за сметка на това разполагате с мобилно приложение (iOS и Android), което се отличава с изключително богата функционалност. Чрез него можете да:Наблюдавате образа в реа..
639,00лв
На база 1 отзива.
Виж Мобилна версия / Десктоп версия