Работно време
Покажи:
Подреждане:
С два обектива
Камерите с 2 обектива записват в две посоки. Обикновено едната е насочена по посока на движение, а втората заснема вътре в купето. Това ги прави особено полезни при обучение и самообучение на шофьори и пилоти. Моделите, които позволяват промяна на посоката на заснемане са удачен избор за хората, които искат да уличат некоректно отношение от страна на органите на КАТ или друг участник в движението. Типично за този тип камери е, че резолюцията на запис е по-ниска. Причината за това се крие в ограничената памет, върху която могат да записват, а един HD или Full HD запис отнема доста място (около 4.5GB за 1 час). Въпреки това, с напредването на технологиите производители като Lukas вече предлагат модели, които поддържат SD карти до 512 GB и заснемането в две посоки с перфектно качество не е проблем. Както и при останалите модели, така и тук G-сензора играе решаваща роля при създаването и запазването на записи от критични ситуации. Лесно и бързо може да го настроите, в зависимост от типа на пътя, по който пътувате. Ползването на GPS-а за отчитане на скоростта и местоположението е сериозен плюс. При повечето модели е външен приемник, който се свързва с кабел към главното устройство. Това не трябва да Ви притеснява, защото кабелът е достатъчно дълъг за да бъде монтиран под тапицерията на автомобила за да не е видим за околните или да пречи на Вашето полезрение. Както при всички останали варианти, така и тук захранването се осигурява с адаптор от запалката на колата. Това дава възможност на устройството да „разбере” кога стартирате двигателя и кога спирате за престой. Благодарение на това ще имате запис от всяко едно Ваше пътуване, а паметта ще бъде запазена от излишни записи по верме на престой.
 
GoX Car 60 v3 е еволюция на предишните модели със  същото име. Разполага с 6G стъклена леща, WDR и записва с Full HD качество от предната камера и 640 x 480 от задната камера.  При този модел ще намерите най-необходимите функции за всеки един шофьор, за когото функциите на GPS-а са излишни. Ъгълът на виждане е 170°, което позволява да записвате картината в наистина широк диапазон ..
189,00лв
Бърз преглед URIVE I-SHotgun е от най-добрите модели на корейският производител. Качеството на картината е чудесно, а WDR технологията я прави ясна и при намалено осветление. Камерата не разполага с вграден екран, но за сметка на това разполагате с мобилно приложение (iOS и Android), което се отличава с изключително богата функционалност. Чрез него можете да: Наблюдавате образа в реа..
639,00лв
На база 1 отзива.
Виж Мобилна версия / Десктоп версия