Работно време
Покажи:
Подреждане:
С един обектив
Камерите с 1 обектив записват само в една посока. Те са особено подходящи за заснемане случващото се на пътя по време на Вашето пътуване. Закрепването се осъществява с вакуумна стойка, която лесно и бързо може да закрепите на челното стъкло на автомобила си. Захранващият кабел е достатъчно дълъг, така че да може да бъде прекаран скрито под тапицерията и включен в запалката на колата. При този тип заснемане обикновено качеството на видеозапис е максимално високо. Разбира се, в зависимост от различните производители то може да варира, но всички  доказани марки поддържат 1920x1080 (1080p ) Full HD резолюция. Допълнителен и важен фактор е наличието на стъклена леща, която подобрява значително образа при намалена светлина, а и през деня. WDR и HDR технологиите допълнително подсигуряват качеството на картината. Безспорно важна функция е и наличието на G-сензор, който отчита резките промени на посоката и запазва така наречените „аварийни записи”. Те са автоматично създадени в момент, в който е установено необичайно шофиране (зиг-заг, рязко свиване в една посока, подскок на автомобила и така нататък) . Софтуера на камерата ги предпазва от изтриване и единствено Вие може да ги премахнете от паметта на картата. Важно е да знаете, че чувствителността на G-сензора трябва да е правилно регулирана според условията на маршрута, по който поемате. Ако карате по магистрала, той трябва да е с по-висока чувствителност, а при черни пътища или оффроуд – намален до минимум или изключен. Преди да направите своя избор, помислете дали имате нужда и от GPS. За разлика от обичайните навигационни системи, тук основната роля е позиционирането на автомобила и отчитането на скоростта на движение. Не очаквайте GPS-а да Ви води до адрес, но бъдете сигурни, че разглеждайки записа ще виждате и точното място на колата. Той е особено полезен за контрол на служителите или при спор с КАТ за превишаване на скоростта.
Бърз преглед LE4 е от бюджетният ценови клас на "Q-STAR", което го прави изключително достъпен. Въпреки ниската цена, ние сме осигурили меню на български език! Малките размери, гумираната повърхност и практичната стойка го правят предпочитан за всички, които търсят бюджетно решение. Максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD, като трябва да се има предвид, че се..
110,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед F270 е от ниската ценова гама на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, така че напълно да отговаря на изискванията за видеорегистратор. Моделът е подходящ за хора, които нямат претенции към високо качество на картината, но искат да притежават солидни доказателства за случилото се на пътя. Максималната резолюция на запис е&nb..
196,00лв
Бърз преглед F330 е от средната ценова гама на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, така че напълно да отговаря на изискванията за видеорегистратор. Разполага с опции за засичане на движение и предупреждение за умора на водача. Корпусът е компактен, а максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD. Ъгълът на виждане е ..
226,00лв
Бърз преглед LE7 е естественият и модифициран наследник на камерите на "Q-STAR". За разлика от предшествениците си, а и за първи път в България, специалистите на производителя предлагат максимална резолюция на запис от 2560*1080/30fps (Super HD). Използват се 6G стъклена леща и WDR. Максималният обем на картата е увеличен до 256GB - нещо, което позволява наистина дълъг период на заснемане б..
245,00лв
На база 2 отзива.
Бърз преглед F510 е от високият клас на камерите за автомобили на Hewlett Packard. Добавени са най-необходимите функции и възможности, а в допълнение е и прекрасната опция за предупреждение при пресичане на осевата линия или близко движещо се МПС (опасност от катастрофа). Корпусът е компактен, а максималната резолюция на запис е 1920х1080,30fps, Full HD. Ъгълът на виждане е 140°, което га..
265,00лв
Бърз преглед SINGLE + е един от доказаните модели на корейският производител URIVE. Заснема с HD резолюция (2.0 MP CMOS сензор), а образът е ясен и много добър. Камерата не разполага с вграден екран, но винаги можете да я свържете с включеният в комплекта кабел към външен екран (например навигация). Отличава се с особено бърз старт (до 5 секунди), а софтуера позволява по всяко време както ..
299,00лв
Бърз преглед DOD - IS200W е от последното попълнение на тайванските производители. Разбира се, както при останалите модели, така и при този ще намерите меню на български език! Освен най-важните функции на видеорегистратор - автоматичен старт на записа, регулируем G-сензор, 6G стъклена леща и заснемане с Full HD резолюция, при него ще намерите и особено полезните автоматично ISO рег..
311,00лв
На база 7 отзива.
Бърз преглед F800G е иновативен продукт на Hewlett Packard, който сериозно се различава от останалата гама на производителя. Освен обичайните функции и възможности са добавени "touch screen", пресичане на осевата линия и предупреждения за камери за скорост. Важно е да знаете, че за да работи коректно предупреждението за пресичане на маркировката е необходимо камерата да бъде поставена така..
390,00лв
Бърз преглед LS460W е от последното попълнение на тайванската фирма "DOD", а благодарение на чудесното ни сътрудничество е и с меню на български език! При модела се използва SONY сензор, който съчетан с WDR технологията, Ви осигурява наистина кристално качество при всякакво осветление. LS460W поддържа ISO стойности до 3200 и засега е единствената камера за автомобил, която го предл..
426,00лв
На база 6 отзива.
Бърз преглед LS470W се появи на световните пазари в началото на 2016г. като поредното доказателство за иновативността и стремежа към съвършенство на DOD. При модела се използва SONY сензор, който съчетан с WDR технологията, Ви осигурява наистина кристално качество при всякакво осветление. LS470W поддържа ISO стойности до 12800 и засега DOD е единственият производител, който го..
489,00лв
Бърз преглед LS470W+ е отговорът на DOD към шофьорите, които искат да заснемат не само по време на движение, но и при паркиран автомобил с цел самоохрана. Освен добавената паркинг функция, която автоматично стартира запис при засичане на движение, когато автомобилът е в покой (повече от 10 мин., засечен чрез GPS позициониране), производителите са внедрили батерия с почти три пъти по-гол..
498,00лв
Виж Мобилна версия / Десктоп версия